2e Mandel Classic op 31 augustus 2019 en 1 september 2019

Na een succesvolle eerste editie in 2018 waarbij er 1526 fietsers werden verwelkomd, organiseert Mandelfietsers Ingelmunster op 31 augustus en 1 september 2019 de tweede editie van Mandel Classic.

Het betreft een toertocht in samenwerking met VBR-VWB over diverse afstanden (nl 45 – 69 – 95 – 115 – 140 km) en een familietocht (24 km) met start en aankomst aan de Sporthal te Ingelmunster.

Dit jaar krijgt Mandel Classic van de VWB-VBR de labels “Semi-Klassieker” en “Lady-fun” opgekleefd. Er komen 4 bevoorradingen (Oostrozebeke, Avelgem, Anzegem en Schorisse) en een bijkomende afstand. Het parcours is één van de troeven van Mandel Classic. Lange kasseistroken worden vermeden. Er wordt gekozen voor enkele minder gekende kuitenbijters of glooiende stroken en u komt op wegen die u misschien nog niet kende. Vlaamse Ardennen op alternatieve wijze dus!

Nieuw is ook het gegeven dat de familietocht op zaterdag kan gestart worden tot 15u00 en op zondag tot 14u00. De stopplaats werd dit jaar jaar gewijzigd naar “Het Melkhuisje” in Oostrozebeke waar getrakteerd wordt op een ijsje.

In 2018 werd Mandel Classic verkozen tot evenement van het jaar en werd door de organisatie een bedrag geschonken aan de Warmste week (Studio Kontrabas). Ook in 2019 wordt opnieuw richting het goede doel gekeken.

Een greep uit het aanbod van Mandel Classic 2019;

* Samenwerking met VWB-VBR
* Uitstekend bewegwijzerd parcours
* Gratis bewaakte fietsparking voor en na de rit
* Uitgebreide bevoorradingen
* Gratis professionele fotoservice
* Kleedkamers met douches in de sporthal voor dames en heren
* Toiletten op bevoorradingen
* Gratis pechdienst
* Gratis boterham na de rit
* Gratis glaasje Cava voor elke deelneemster!
* Gratis ijsje bij Het Melkhuisje in Oostrozebeke tijdens de familietocht (24 km).
* Frietmobiel door Agristo
* Enz…

We hopen dus opnieuw de sportieve fietser, de recreant of de familiefietsers te mogen verwelkomen op onze Mandel Classic! Geen fietser? Kom dan gewoon genieten van ons gezellig terras aan de sporthal in Ingelmunster!

Volg ons ook via www.facebook.com/mandelfietsers en www.instagram.com/mandelfieters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *