Fietsvakantie in Calpe

Van 21 mei 2022 tot 28 mei 2022 trokken Mandelfietsers Ingelmunster een week naar Calpe. Na de Covid-perikelen en noodzakelijke afgelastingen deed het goed om opnieuw een Meerdaagse te kunnen organiseren.

Een ruime delegatie van 24 fietsers en 12 niet-fietsers tekenden op zaterdag op de luchthaven van Oostende present om deze fietsreis in clubverband vorm te geven. Ondertussen werden de eigen fietsen via wegtransport richting Calpe gebracht.

De groep verbleef in het mooie Sol y Mar hotel, een locatie die ook door profploeg Quickstep vaak wordt gebruikt als uitvalsbasis voor trainingskampen. De samenwerking met Bidong.be die instond voor de organisatie van de ritten was top. Mooi verdeeld in drie fietsgroepen, begeleiding,  bevoorradingen onderweg, briefing van het parcours, enz,…

Bij momenten stevige ritten met vooral alle respect voor onze C-ploeg die qua afstand en qua hoogtemeters de grootste “stretch” deden tov de ritten in ons vlak landje. Een dikke pluim voor iedereen die de ritten afhaspelde.

Uiteraard was er na de ritten ruimte om na te keuvelen en elkaar nog beter te leren kennen. Vriendschap, respect, leute en plezier, fysische voldoening, eens goed eten/drinken, eerlijke communicatie en oprechtheid zijn waarden die in onze club hoog in het vaandel staan. Een dergelijke meerdaagse in clubverband draagt hier zeker toe bij. Dank aan alle deelnemers en dikke proficiat voor jullie klimprestaties!

Foto’s zijn terug te vinden op onze facebookpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *