Voorinschrijvingen Mandel Classic 2024 zijn geopend

Op 31 augustus en 1 september 2024 organiseren de Mandelfietsers de 5e editie van Mandel Classic. In 2023 was er een recordeditie met maar liefst 2300 deelnemers. De voorinschrijvingen voor Mandel Classic 2024 zijn ondertussen geopend en er kan ingeschreven worden met een korting via www.mandelfietsers.be

Het parcours van de familietocht (25 km) en de 45 km werd helemaal hertekend. De stopplaats blijft dezelfde nl Het Melkhuisje in Oostrozebeke. Het gratis ijsje dat aangeboden wordt, is echt te lekker om dit te wijzigen…. Vorig jaar werden maar liefst 800 ijsjes geschept! Mandel Classic 2024 wordt dus andermaal een evenement om in de familie-agenda te noteren.

De parcours van de andere afstanden worden elk jaar iets gewijzigd zodat Mandel Classic elk jaar variatie kan bieden. Parcoursbouwer Johan Calleeuw is een echte specialist en schut telkens enkele mooie verrassingen uit de mouw. Dit werd vorig jaar nog beaamd door Yves Lampaert die de 140 km van Mandel Classic afhaspelde.

Wie inschrijft, krijgt heel wat aangeboden. Er is een gratis ijs voor de deelnemers van de afstanden 25 en 45 km. Daarnaast is er voor de andere afstanden een gratis energiegel van Born bij de start, een boterham bij aankomst, een gratis cava voor alle dames en veel Kwaremont op het sfeervol terras.

De bevoorradingen zijn talrijk en rijkelijk. De 140 km kan bv. rekenen op maar liefst 4 bevoorradingen. Energieleverancier van dienst is ook in 2024 Born Sport Nutrition.

Het terras moet in 2024 wat hertekend worden omwille van werken aan de sporthal van Ingelmunster. Er is echter een goeie samenwerking met de Sportdienst en de gemeente Ingelmunster om altijd tot een oplossing te komen.

Bij de start- en aankomstplaats wordt nog een springkasteel voorzien, frietjes, muziek, enz,… Een belangrijke troef is ook de bewaakte grote fietsparking waar uw fiets met een gerust hart gestald kan worden.

Het wordt dus opnieuw uitkijken naar een hopelijk zonnig weekend eind augustus! Be There en schrijf nu al in en klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *